Felhívás partnerségi egyeztetésre

Szerző: compnet Közzétéve:

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉS ÉS LAKOSSÁGI FÓRUM HIRDETMÉNYE

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

Tiszajenő Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Jász – Nagykun – Szolnok Vármegyei Kormányhivatal törvényességi felhívásának eleget téve módosíttatja a jóváhagyott településrendezési eszközeit.

A módosított dokumentáció a Polgármesteri Hivatal titkárságán ügyfélfogadási időben megtekinthető.

A helyi kötelező partnerségi egyeztetés a 419/2021. (VII. 15.) Korm.rendelet 62.§ (1) bek. b) pontja értelmében az E-Tér felületen zajlik.

Az E-Tér felületen történő véleménynyilvánítás folyamata a következő:

Partner az IDM-ben legalább Magányszemélyként regisztrált legyen és a rendszerbe bejelentkezzen. A regisztrációhoz segédletet az OÉNY regisztrációs segédlet oldalon talál. (https://www.eepites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/utmutato_az_oeny_regisztraciohoz_2.pdf)

A fenti leírást részletesebben és ábrákkal kiegészítve a Felhasználói kézikönyv – E-TÉR című dokumentum 5. és 7. fejezetében talál.

A partnerségi véleményezés időtartama: 5 napon belül.

Amennyiben az E-tér felületen a partnernek nincs lehetősége véleményt feltölteni, úgy véleményét az Önkormányzat felé írásban eljuttathatja az info@tiszajeno.hu email címre, vagy személyesen beadhatja ugyanazon határidőig, mint az E-tér-ben történő feltöltési lehetőség, vagyis a véleményezési szakasz kezdetétől, 2023. május 5-e számított 5 napon belül.

Tiszajenő, 2023. május 05.

                                                                                                                             Virág József

                                                                                                                             polgármester

Kategóriák: Hírek